Erhvervsindretning

Vil du give dine kunder en på opleveren? 

Som hotel, restaurant, butik eller café har du flere muligheder - alt afhængig af opgavens omfang og karakter kan jeg tilbyde både konsultation på timebasis og en fuld pakke, hvor jeg bistår dig gennem hele processen fra ide og proces til det endelige resultat.

Jeg henvender mig særligt til erhvervsfolk, der ønsker at skille sig ud fra mængden - at skabe en oplevelse, der vil gøre kundernes besøg særligt, så de deler oplevelsen med andre og kommer igen. 

Kontakt mig for en uformel snak.

daniellebertelsen@gmail.com

Telefon: 23353575


Online indretning

Online indretningspakke er til dig, der kun har behov for hjælp til mindre indretningsopgaver. Det kan være et enkelt rum, et mindre område eller et praktisk problem.

Med online indretning får du, alt efter dit behov, tilsendt ideer til farver, møbelstil, tapeter, tæpper mm. Jo mere specifikt, du beskriver dine ønsker, desto mere konkret kan jeg hjælpe dig. 

EN HURTIG OG NEM INDRETNINGSLØSNING

Send billeder, evt. lille video til daniellebertelsen@gmail.com sammen med en præcis beskrivelse af dine ønsker og behov. 

Pris 750 kr


Inspirationsbesøg

Jeg besøger dig, og sammen afdækker vi dine ønsker, behov og budget. Vi gennemgår det eller de rum, som du gerne vil have hjælp til og finder frem til, hvilke farver, møbler og yndlingsting, som skal tænkes ind i indretningen. Jeg giver dig alle mine ideer til løsninger under besøget. Et inspirationsbesøg varer oftest 2 timer. 

Du har herefter mulighed for at tilkøbe udarbejdelse af et  moodboard med anbefalinger og idéer til konkrete farver, møbler, tekstiler mm. specifikt udvalgt til dit eller dine rum. En færdig "opskrift" til dig, så du kan gå igang med det samme.

Moodboard 750kr

Er der tale om en fuld indretning af et helt hjem eller har du brug for, at jeg står for indkøb af møbler mm., vil jeg anbefale at vi aftaler en fuld pakkeløsning med fast pris. Send mig en mail eller ring for en uformel snak. 

Bor du uden for København indregnes der transportudgifter. 

Pris 1500kr / 2 tim


Boligsalg - hurtigere salg!

Når en bolig skal sælges, handler det om at få køberen tryllebundet -  min opgave er ikke bare at få den til at fremstå ekstra attraktiv og indbydende, men også at fremhæve boligens potentialer.

Mange købere har svært ved at se igennem personlig stil, nips og særligt rod, men med få tips kan vi forvandle deres oplevelse og gøre boligen endnu mere attraktiv og salgsvenlig. Med en hurtig forvandling kan du spare både tid og penge, fordi boligen hurtigere vil falde købere for øje.  

Helt konktet kommer jeg på besøg i boligen. Vi gennemgår den og efterfølgende vil du modtage en plan med forbedringsforslag. I forbindelse med fotografering til salgsopstillingen kommer jeg på besøg igen, hvor vi finpudser de sidste detaljer. 

Send mig en mail, så vender jeg hurtigt tilbage.

Pris 2500kr